Produse
TOP

Macheta automodel lemn Artesania Latina SURFER'S VAN Kit (190 mm)

Cod EM30522
Jucarii Jucarii diverse Macheta automodel lemn Artesania Latina SURFER'S VAN Kit (190 mm)
Pret: 109.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Macheta automodel lemn Artesania Latina SURFER'S VAN Kit (190 mm)

Una dintre cele mai dorite jucarii de construit pentru copii ... dar tot pentru parinti ! Model din lemn al microbuzului hippie numit Surfer's Van. Colectia Junior este cadoul perfect pentru baietii si fetele de 8 ani: asamblare usoara, materiale de inalta calitate, piese in miscare, adeziv si vopsele sigure pentru micutii nostri, autocolante ... Impartaseste pasiunea !

Prima mea jucarie de construit: SURFER'S VAN   
 
Jucăriile de construit pentru copii le dezvoltă intelectul. Modelele din lemn numite Holiday’s Van, binecunoscutul Hippie Van, aparțin unei colecții de jucării de construit, cadou perfect pentru băieți și fete de 8 ani: Colecția Junior. Aceste modele îi vor face pe copii să se bucure de construirea, pictarea și decorarea cu elementele incluse în kit (vopsele, autocolante, adeziv dar si să împărtășească cu parintii si bunicii bucuria unei activitati ludice. În plus, fiecare set are piese în mișcare (roți, elice sau elemente decorative) pentru o distractie si mai mare.
 
Conținutul kitului Holiday’s Van - are cea mai înaltă calitate, cu piese decupate laser, astfel încât formele modelului să fie realiste și asamblarea mai ușoară și plăcută. Supravegherea adulților este recomandată pentru îndepărtarea pieselor de pe placă. Vă sfătuim mai întâi să pictați piesele - dacă doriți să amestecați culorile și să obțineți noi nuanțe - și apoi să le asamblați. Acoperișul este detașabil pentru a avea acces în interiorul vehiculului. Este microbuzul pe care l-ai dorit dintotdeauna, iar acum copiii tăi se pot bucura de el acasă ... cu tine !
 
Continut Kit:
- 86 de piese
- Ușor de asamblat, vopsit și decorat
- DVD cu instrucțiuni pas cu pas pentru asamblare mai ușoară. Piese din lemn decupate în prealabil
- Cu piese în mișcare, autocolante și adeziv special pentru copii
- Include pensula și un pachet de 6 vopsele acrilice de apă. Vopseaua iese ușor din piele și haine, conceputa pentru micuții noștri
- Smirghel
 
Specificatii:
Difficultate: pentru incepatori
Lungime: 190 mm
Nr piese: 86
Varsta recomandata: min 8 ani

 
Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.