Produse
   Avioane
   Zmee
   Gimbal
   Baterii
   Diverse
   Placaj
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP
Arzator cu butan MFB/E Cod P28146
Pret: 169.00 Lei - OFERTA SPECIALA
Stoc zero
Cumpara
Arzator cu butan MFB/ E

Se poate utiliza la cositorire, dezlipire, incalzirea pieselor, etc. Reglaj individual pentru gaz si aer. Genereaza o flacara super fina, care poate atinge temperatura de 1300 grade C. Ideal pentru lucrul de precizie. Prevazut cu un aprinzator piezoelectric.

Capacitatea rezervorului de 50 ml este suficienta pentru o functionare de aproximativ 120 minute cu flacara normala.
Se poate incarca de la butelii standard pentru brichete.

Masa: aprox. 250 g

Unelte cu caracter ... din 1977

De aproape 30 de ani PROXXON Germania produce unelte de calitate pentru creatorii de modele, cei care lucreaza in metal, bijutieri, opticieni, scoli, universitati in toata Europa la o calitate si un serviciu de neatins si ireprosabil.

 

PROXXON este liderul indiscutabil al pietei cand este vorba de o linie completa de unelte electrice si accesorii pentru activitati de finete si precizie! Suntem mandri sa aducem pe piata din Romania uneltele realizate de inginerii germani.

 

Sistemul PROXXON MICROMOT ofera o gama de unelte electrice precum masini de gaurit / frezat, slefuit, gravat, de traforat, masini de gaurit cu banc si sisteme de strunguri. In plus fata de asta, gama aduce si o selectie de accesorii pentru toate tipurile de aplicatii.

 

PROXXON produce si scule de mana al caror nivel tehnic permite utilizarea lor timp indelungat, in conditii de utilizare profesionala. Uneltele sunt confectionate din aliaje consacrate precum si aliaje speciale.


 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului