Produse
TOP

Aeromodel zbor liber ROCKSTAR JET KIT (260 mm)

Cod GU4500/04
Aeromodele Pentru zbor liber Aeromodel zbor liber ROCKSTAR JET KIT (260 mm)
Pret: 79.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Aeromodel zbor liber ROCKSTAR JET KIT (260 mm)

Rockstar Jet este construit dupa aeronavele corporative care de multe ori au transportat formatii sau rock-stars la diferitele lor locatii unde sustineau concerte.
 
Aeromodelul poate fi asamblat cu usurinta in mai putin de doua ore folosind instructiuni pas cu pas pentru a va ghida in procesul de constructie. Nu este necesara decuparea pieselor sau slefuirea lor ci doar putin adeziv. Poate fi construit intr-o singura sedinta in work-shop-uri de catre copii/parinti, cercetasi sau alte grupuri de lucru.
 
Toate kit-urile au piese din lemn de balsa decupate cu precizie pentru usurinta constructiei si contin un motor de cauciuc pentru zboruri lungi. Acestea sunt modele perfecte pentru viitorii pilotii tineri pentru a descoperi decalajul dintre avioanele simple de jucarie si aeromodele. 

Kitul contine piese balsa decupate cnc, elice si roti din plastic, motor de cauciuc si hartie japico pentru impanzirea aripilor. Mai aveti nevoie de adeziv si cutter.
 
Anvergura: 260 mm
Timp de lucru: Aproximativ 2 ore
Varsta recomandata: +13 ani


 
Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.