Produse
TOP

Navomodel macheta Billing Boats WILL EVERARD (580 mm)

Cod BB0601
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Billing Boats WILL EVERARD (580 mm)
Pret: 299.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Billing Boats WILL EVERARD (580 mm)

O nava de 280 tone construita pentru F.T. Everard & Sons in Great Yarmouth in 1925-1926. 
 
Astazi, apartine P & O Containers Ltd. In 1982, cea mai frumoasa femeie capitan din nordul Europei, conform presei, a preluat comanda navei (Sue Harrison de 24 ani), si a obtinut certificatul “Master” in 1979.

Specificatii:
Lungime: 580 mm

Latime: 120 mm
Inaltime: 490 mm
Scara: 1:67

Continutul kit-ului:
- Instructiuni de asamblare, impreuna cu toate piesele din lemn, plastic si metal precum si alte accesorii sunt incluse in kit ca standard
- Coaste si baghete din lemn pentru coca

Despre nivelul de indemanare

1 - Constructii pentru incepatori
Selectati acest nivel daca nu ati mai construit vre-un navomodel pana acum. Aceste modele au o constructie relativ simpla. Insa retineti: chiar si cel mai simplu navomodel ia mai mult de o zi pentru a fi construit !

2 - Constructii pentru incepatori-avansati
Acest nivel este pentru cei care au mai construit un navomodel inainte, sau poate macar unul din plastic. Aceste modele au, de asemenea, o constructie simpla, insa veti intalni o serie de 'provocari' pe parcurs.

3 - Constructii pentru experimentati

Odata ce ati construit deja cateva navomodele veti gasi probabil in aceasta categorie pasul urmator, in mod firesc. Oricum, modul de executie pentru cateva din operatiunile mai delicate ale acestor constructii sunt lasate la latitudinea dvs, in baza experientei acumulate anterior.

4 - Constructii pentru experti

Modelistul bine antrenat va gasi multe provocari - si multe ore de lucru intens - cu aceste mari si impresionante navomodele. Aceste kit-uri necesita multa dexteritate si o tehnica de executie perfecta. Si veti avea de luat multe decizii in legatura cu modalitatea de executie a diferitelor detalii.

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.