Produse
TOP

Navomodel macheta Billing Boats DANMARK - Special Edition (900 mm)

Cod V438756
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Billing Boats DANMARK - Special Edition (900 mm)
Pret: 1595.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Billing Boats DANMARK - Special Edition (900 mm)

SE ADUCE LA COMANDA SPECIALA IN 20 ZILE
 
DANMARK este o nava de antrenament cu coca de otel, trei catarge si full accesorizata. A fost contruita in anul 1933 la Nakskov Shipyard in Danemarca. De atunci acesta a oferit pregătirea de bază a tinerilor care doresc o carieră pe mare.
 
Nava este proprietate a Regatului Danemarca si acolo isi are locul de baza. DANMARK poate naviga peste tot in lume, insa cu toate astea, in ultimii ani a navigat doar in apele europene. La ocazii speciale, traversează Oceanul Atlantic pentru a vizita Statele Unite ale Americii, unde nava a servit formarii si antrenamentului cadetilor SUA in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
 
Nu sunt fabricate decat 500 de kit-uri in toata lumea din acest superb model, care este conceput ca Editie Limitata.

Specificatii:
Lungime: 900 mm
Latime: 140 mm
Inaltime: 600 mm
Scara: 1:75

Continutul kit-ului:
- Instructiuni de asamblare, impreuna cu toate piesele din lemn, plastic si metal precum si alte accesorii sunt incluse in kit ca standard

- Coaste si baghete din lemn pentru coca


 

Despre nivelul de indemanare

1 - Constructii pentru incepatori
Selectati acest nivel daca nu ati mai construit vre-un navomodel pana acum. Aceste modele au o constructie relativ simpla. Insa retineti: chiar si cel mai simplu navomodel ia mai mult de o zi pentru a fi construit !

2 - Constructii pentru incepatori-avansati
Acest nivel este pentru cei care au mai construit un navomodel inainte, sau poate macar unul din plastic. Aceste modele au, de asemenea, o constructie simpla, insa veti intalni o serie de 'provocari' pe parcurs.

3 - Constructii pentru experimentati

Odata ce ati construit deja cateva navomodele veti gasi probabil in aceasta categorie pasul urmator, in mod firesc. Oricum, modul de executie pentru cateva din operatiunile mai delicate ale acestor constructii sunt lasate la latitudinea dvs, in baza experientei acumulate anterior.

4 - Constructii pentru experti

Modelistul bine antrenat va gasi multe provocari - si multe ore de lucru intens - cu aceste mari si impresionante navomodele. Aceste kit-uri necesita multa dexteritate si o tehnica de executie perfecta. Si veti avea de luat multe decizii in legatura cu modalitatea de executie a diferite

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.