Produse
TOP

Navomodel macheta Billing Boats CUTTY SARK (1100 mm)

Cod V428341
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Billing Boats CUTTY SARK (1100 mm)
Pret: 1107.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Billing Boats CUTTY SARK (1100 mm)

O goeleta care transporta ceai lansata in 1869. Cu o lungime de 85.34 m, o latime de 10.97 m si un pescaj de 6.4 m, cantareste 2133 tone. Fiind cea mai faimoasa nava de ceai, CUTTY SARK este astazi pastrata pe un port uscat din Greenwich. A fost construita pentru a transporta ceai din China, conceputa de Hercules Linton, care a intentionat sa depaseasca Termopylae, cea mai rapida nava a acelor timpuri.

Specificatii:
Lungime: 1100 mm
Latime: 150 mm
Inaltime: 670 mm
Scara: 1:75

Continutul kit-ului:
- Instructiuni de asamblare, impreuna cu toate piesele din lemn, plastic si metal precum si alte accesorii sunt incluse in kit ca standard

- Coaste si baghete din lemn pentru coca


Despre nivelul de indemanare

1 - Constructii pentru incepatori
Selectati acest nivel daca nu ati mai construit vre-un navomodel pana acum. Aceste modele au o constructie relativ simpla. Insa retineti: chiar si cel mai simplu navomodel ia mai mult de o zi pentru a fi construit !

2 - Constructii pentru incepatori-avansati
Acest nivel este pentru cei care au mai construit un navomodel inainte, sau poate macar unul din plastic. Aceste modele au, de asemenea, o constructie simpla, insa veti intalni o serie de 'provocari' pe parcurs.

3 - Constructii pentru experimentati

Odata ce ati construit deja cateva navomodele veti gasi probabil in aceasta categorie pasul urmator, in mod firesc. Oricum, modul de executie pentru cateva din operatiunile mai delicate ale acestor constructii sunt lasate la latitudinea dvs, in baza experientei acumulate anterior.

4 - Constructii pentru experti

Modelistul bine antrenat va gasi multe provocari - si multe ore de lucru intens - cu aceste mari si impresionante navomodele. Aceste kit-uri necesita multa dexteritate si o tehnica de executie perfecta. Si veti avea de luat multe decizii in legatura cu modalitatea de executie a diferitelor detalii.

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.