Produse
TOP

Mini strung PD 230/E

Cod P24004
Pret: 4106.10 Lei
Stoc zero
Cumpara

Mini strung PD 230/E

Acest strung este creat pentru cei care apreciaza calitatea. Nu trebuie sa fi profesionist ca sa poti sa-l folosesti. Manualul de utilizare este foarte detaliat si usor de folosit. Strungul merge silentios si este mic ca dimensiune asa ca este destul de usor ca sa-l impachetezi dupa fiecare utilizare.
 
Date tehnice:
Distanta dintre centre este de 230 mm. Inaltimea pe care culiseaza este de 28 mm. Port-cutitul accepta cutie de 8x8 mm. Axul pricipal are o gaura de 10.5 mm si filet MK 1. Se invarteste pe lagar cu rulment si are o precizie (bataie) de 0.01 mm fara universal. Posibilitatea de a fabrica filete acopera cei mai importanti pasi 0.5 - 0.625 - 0.7 - 0.75 - 0.8 - 1 - 1.25 - 1.5 mm. Turatia se schimba prin intermediul unei curele: 300, 900 si 3000 rpm. Cu ajutorul controlului electronic se poate reduce turatia pana la 100 rpm (important atunci cand se taie filete) sau pana la 3000 rpm. Alimentatorul automat cu un avans de 0.05 sau 0.1 mm/tura.
Coada strungului are o gaura MK 1 (scurta) si cursa 30 mm. Motorul silentios alimentat la 220 - 240 V este prevazut cu un comutator inainte - inapoi. Universalul cu trei bacuri ofera o capacitate de prindere de 2 - 35 mm (bac interior) si 24 - 68 mm (bac exterior). Rotile pentru ajustare au gradatii cu posibilitatea de setare la 0. O rotire = 1 mm (40 diviziuni) si 0.025 mm/diviziune. Dimensiuni aproximative: 530 x 250 x 150 mm. Greutate aproximativa: 10 Kg.
 
Caracteristici:
- Axul principal cu gaura de 10.5 mm si filet MK 1
- Intrerupatorul principal cu oprire de urgenta si protectie la pornirea accidentata
- Universal cu trei bacuri, capacitate de prindere 2 - 68 mm
- Port-cutit folosit la schimbarea cutitului si suportul pentru acesta sunt incluse
- Dispozitivul de centrare MK 1 inclus ca standard
- Roti pentru ajustare practice cu posibilitatea de setare la zero (1 diviziune = 0.025 mm, 1 rotatie = 1 mm)
- Sasiul din fonta cu ghidaje "coada de randunica" pentru port-cutit si coada asigura un joc minim chiar si la sarcini mari
- Alimentator automat pentru fabricarea suruburilor cu un avans de 0.05 sau 0.1 mm/tura
- Combinatia celor trei viteze obtinute prin schimbarea pozitiei curelei de transmisie si a controlului electronic de turatie permite obtinerea unor turatii intre 100 si 3000 rpm
- Carcasa cutiei de viteze contine un tabel pentru a usura alegerea vitezei optime in functie de material
 
 
 
Unelte cu caracter ... din 1977
 
De aproape 30 de ani PROXXON Germania produce unelte de calitate pentru creatorii de modele, cei care lucreaza in metal, bijutieri, opticieni, scoli, universitati in toata Europa la o calitate si un serviciu de neatins si ireprosabil.
 
PROXXON este liderul indiscutabil al pietei cand este vorba de o linie completa de unelte electrice si accesorii pentru activitati de finete si precizie! Suntem mandri sa aducem pe piata din Romania uneltele realizate de inginerii germani.
 
Sistemul PROXXON MICROMOT ofera o gama de unelte electrice precum masini de gaurit / frezat, slefuit, gravat, de traforat, masini de gaurit cu banc si sisteme de strunguri. In plus fata de asta, gama aduce si o selectie de accesorii pentru toate tipurile de aplicatii.
 
PROXXON produce si scule de mana al caror nivel tehnic permite utilizarea lor timp indelungat, in conditii de utilizare profesionala. Uneltele sunt confectionate din aliaje consacrate precum si aliaje speciale.
















 

 


 

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.