Produse
   Avioane
   Zmee
   Gimbal
   Baterii
   Diverse
   Placaj
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP
Adeziv Moment Wood Express 250 g Cod M1438532
Diverse Adezivi Adezivi Jamara Adeziv Moment Wood Express 250 g
Pret: 12.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Lipeste lemnul repede. Rezistent dupa 5 minute, Moment Wood Express nu contine solventi si poate fi folosit pentru a lipi toate tipurile de lemn, hartie, carton etc. Este recomandat pentru modelism si artizanat, pentru ca se livreaza in flacon cu aplicator si devine transparent dupa intarire.

Caracteristici:
- Intarire in 5 minute
- Putere mare de lipire
- Uscare transparenta
- Fara solvent

- Flacon cu aplicator, pentru aplicare precisa si curata

Sfaturi:
- timp de lucru si repozitionare: aprox 5 minute (timpul deschis depinde de temperatura aerului din incapere si de umiditatea lemnului - acest timp este de maxim 10 minute)
- timp de presare necesar: 5 - 12 minute
Nu trebuie sa-ti faci griji! Lucrurile care sunt lipite cu Moment Wood Express au nevoie de un timp de presare. Profesionistii folosesc sisteme de prindere. Insa exista o multime de elemente in jurul casei care pot fi folosite ca si alternativa. Cartile grele. Sau o sticla cu apa. Ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca suprafata este suficient de presata timp de cateva minute.

Ambalare:
- Tub de 250 grame, cu aplicator            

Depozitare:
- Protejati de inghet. A se evita temperaturile sub +6°C.

Instructiuni de lucru:

1. Asigurati-va ca suprafetele sunt curate, uscate si degresate. Cum elementele lipite trebuie sa fie presate, adezivul pentru lemn poate fi folosit si pentru placi laminate. Moment Wood Express este un adeziv estetic, devenind transparent dupa uscare. Este deci recomandat in modelism si artizanat.
2. Aplicati adeziv pe una dintre suprafete sau pe amandoua daca folositi lemn greu. Nu folositi mult adeziv; doar un singur strat. Folositi o spatula pentru a intinde/imprastia adezivul pe suprafata.
3. Evitati contactul indelungat cu aerul. Adezivul trebuie sa fie umed cand presati pe ambele suprafete. Timpul deschis este de maxim 10 minute.
4. Apasati ambele suprafete concomitent. Pastrati o presiune constanta. Clamele, cartile grele sau alte elemente grele pot fi folosite ca si trucuri.
5. Lasati sa se usuce pana ce adezivul este intarit. Rezistenta finala a imbinarii se obtine dupa 24 ore.
 

 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului